|
|
Lån  


 
Hvis du vil bruge din mountainbike til kørsel i skoven og vildt terræn, så skal du passe på ikke at købe for billigt. Nu følger pris og kvalitet ikke altid hinanden, men du skal ikke købe noget under 5.000 kroner, hvis du vil have noget kvalitet. Til den pris vil du kunne finde en cykel, som vil holde til alt terræn.

Godt tidspunkt at købe
Efterår og vinter er ofte gode tidspunkter at købe mountainbike, fordi cykelhandlerne skal af med de sidste eksemplarer af sidste års modeller. Hvis du leder lidt, kan du gøre en god handel og spare 1500-2000 kroner.

Køb brugt
Der kan være penge at spare på at købe brugt, med det er langt fra sikker, så du skal kigge dig godt for, hvis du køber brugt. Sikre dig at alt vikrer som det skal. Det kan også være umagen værd at gå på politiauktion, hvor der af og til bliver solgt nogle gode mountainbikes.

Køb online
Du kan spare penge ved at købe online, men du får selvfølgelig ikke den samme service. Har du købt online og efterfølgende skal have hjælp til indstilling, service eller hvis noget går i stykker, så er det mere besværligt. Hvis du derimod har købt cyklen hos en cykelhandler, så vil de hjælpe dig med indstilling, efterspænding mv. uden at skulle have en krone for det. Men hvis du ved lige præcis hvad du skal have, og selv kan lave din cykel, så er der mange penge at spare på at købe online.











Information på sider:

Cykeludstyr - Hvorfor mountainbike cykling? - Gode råd om køb af mountainbikes - Sikkerhedsudstyr - Cykler - Indstil din mountainbike rigtigt - Mountainbikes -



 Du er her: Mountainbikes - Mountainbikes -